WACUP

Preview Build Discussion => Preview Build Discussion => Topic started by: tordenflesk on February 17, 2019, 11:11:33 PM

Title: Wacup Build #3276 only starts in Safe Mode.
Post by: tordenflesk on February 17, 2019, 11:11:33 PM
Fresh install.

https://i.imgur.com/Eypss2p.png
https://i.imgur.com/79XZH8w.png
https://i.imgur.com/c6ZNCm0.png
Title: Re: Wacup Build #3276 only starts in Safe Mode.
Post by: dro on February 18, 2019, 04:14:55 PM
Did it run once after setup & then not again until you set it to run in the safe mode ?

-dro
Title: Re: Wacup Build #3276 only starts in Safe Mode.
Post by: tordenflesk on February 19, 2019, 02:23:13 AM
First run I'm able to select a skin, then I can see Winamp on-screen for a fraction of a second, no error.
Title: Re: Wacup Build #3276 only starts in Safe Mode.
Post by: dro on February 19, 2019, 11:05:03 PM
Can you have a look at the OS event viewer & see if that's showing anything related to WACUP / Winamp please. Also 'reliability monitor' (depending on Windows version) might be an easier way to get at what error is being observed by the OS at the time of the crash. As I'm wondering if what you're seeing is somehow related to the 2 other threads I'm looking at where WACUP is not able to start (though those have shown it requires running as an Admin rather than just going for safe mode).

-dro
Title: Re: Wacup Build #3276 only starts in Safe Mode.
Post by: tordenflesk on February 20, 2019, 12:04:23 PM
I'm not seeing any events related to WACUP in Event Viewer or Reliability Monitor. Where exactly should I be looking?