Author Topic: AC3 input  (Read 761 times)

mts

  • Beta Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 50
    • View Profile
AC3 input
« on: November 24, 2020, 12:05:09 AM »
Hi
I have 6 .AC3 files

I tried to use the input plug-in for winamp
https://sourceforge.net/projects/winampac3/

Winamp accept the plugin but not Wacup. Wacup crash

I uninstalled this plug-in manualy in_vac3.dll and wacup works correctly. Fine for me

I doesn't need something. Only to explain that currenlty Wacup doesn't works with old plug-in (2003) for AC3 file.
MTS

Dr.Flay

  • Evil Genius
  • Beta Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 137
  • AMIGA Forever
    • View Profile
    • About Me
Re: AC3 input
« Reply #1 on: November 24, 2020, 05:12:23 AM »
That repo was abandoned
Version 1.20a works
My weekly radio show on Source FM ☛ 15% Extra

mts

  • Beta Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 50
    • View Profile
SOLVED Re: AC3 input
« Reply #2 on: December 06, 2020, 11:52:09 PM »
Thanks
After have activated the plugin in the preference. It's working well.