Latest WACUP beta release is build #9166 (October 21st 2021) | Latest WACUP public preview is build #7236 (March 11th 2021)


NOTE: New beta testers are not currently being added as I need to re-work the beta test program

If you've not already requested to be a beta tester & would like to then please send a PM to 'dro' to be added to the beta test group.

Note: requests to be a beta tester are processed in batches when new beta builds are released so please by patient of this process.

Author Topic: DSP plug-in Thimeo Stereo Tool v9.70 causes freeze of WACUP on launch  (Read 397 times)

bgd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
As stated, WACUP won't launch after Thimeo Stereo Tool v9.70 is installed.
The only way to fix this issue and get WACUP to work again is to manually delete the plug-in DLL in the plug-in folder.
I'm using the latest WACUP Preview Build v1.0.21.7236 (March 11, 2021) on a Windows 8.1 machine.
This issue is specific to the latest version of Thimeo Stereo Tool, that is version 9.70.
Earlier versions of the plugin, at least until version 9.63, work without issues.
I have for the time being reverted back to version 9.63 of the plug-in.
« Last Edit: July 15, 2021, 05:53:30 PM by bgd »

dro

  • Admin / WACUP Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3201
    • View Profile
    • WACUP (Winamp Community Update Project)
I couldn't determine what it was that has changed with stereotool 9.70 compared to 9.63 causing it to not like the way that WACUP was working when it was first reported about a month ago. Manually killing the wacup.exe loader process but leaving the winamp.original process (need to look at the details view in task manager or an equivalent in a 3rd party process tool) will then allow loading to complete.

However there's been changes made & have been confirmed as working with the 81xx beta builds that allow either version of the plug-in to work :)

-dro
« Last Edit: July 15, 2021, 06:49:27 PM by dro »